set power2 ye bro...




3 hari yang lepas..aq terpaksa menghantar motor aq ke seorang pomen yg boleh dipercayai..
maklumler..nak g pulau pinang new year ni..kalau moto x upgrade ckit alamatnye kene tinggal
bertanjung-tanjung..
macam biase la..dengan berbekalkan modal matawang ringgit..aq telah berjumpa dengan pomen tersebut..yaaa..pomen motosikal bukan pomen motobot..
kene la tinggal moto 2 kt bengkel dia selama 2 minggu..
3 hari aq x nampak moto aq..aq da rase gelisah..camner la keadaan motor aq?..da bawak trun enjin ke blom?..da buat ke blom headblock?..laju ke nnti?kalau laju bleh ke aq bawak leklok nnti?jangan hilang da laa..
bagi aq la..motor aq ni la satu2nyer kenderaan yg aq ade..nak bwak berjalan pun moto ni..nak g keje pun moto ni..nak pg melepak pn moto ni..syg sgt dah kt moto aq ni..kalau motor ni ringan..aq buat peluk mase tdo..hehe..bukan ape..cume ini je yg setia ngan aq..hahaha
ade la gambar sebelum..lepas ni aq nk post bile moto aq da siap nnti..
dari segi penampilan dan kekuatan..tungguuuuuuuuu..hahaha

posted under |

9 comments:

Anonymous said...

klu ko nak power lg, ko anta je kat aku... kasi potong cam sket bg nyala kat ekzos... pkai carburator d-tracker kasi pick-up mencanak2... klu nak start ko cume perlu double stand, pastu pusing tayar jer... ada bran ka...??? heheh

YuSeNzE said...

yg atas tu aku komen... luper lak nak letak id.. muahaha

diDEN™ said...

perh.... smart moto syak...
kalo itula yg aku punya..
2 hari tak balik rumah wooo

PiNk ButTeRfLy said...

ala.. tak berjaye jadi yang first!

patut la tak keruan je, motor takde rupenye.

tunggu gambar motor siap lak.

nanti PiNk tolong komen lagi. hehe..

woit! shoutbox mane?

template baru sangat lawa n suci!

NiNa' said...

perghh.. crank... siap sedia ke penang~!~ jangan lupe bawa buah tangan nanti ye..

NiNa' said...

tambah lg... adek ak kate helmet ko tu mahal... hehe.. ak x taw la brape ..hehehe

crankmiglia said...

yusenze-d tracker bukan motor kawasaki ke?
pink-hehe..aq rindu kt moto..ko x rindu kt aq ke?haha
nina-buah tangan?penumbuk?hahaha..
nyawa x boleh beli..ape salah belanje lebih2 sikit up skit safety..haha

crankmiglia said...

diden-aq mase dapat moto ni seminggu x kuar umah..tenung moto hahaha

PiNk ButTeRfLy said...

crank, cane nak rindu kat kau, kau rindu motor je, takde pun nak rindu2 PiNk.

hehe..

Newer Post Older Post Home

silent voice


ShoutMix chat widget

About Me

My photo
I don't have a beautiful mind, I don't have a critical thinking, I am small and young, All I have is SPM..no diploma,degree or whatsoever, yet I don't hate knowledge, I have a view on my own about this world inside my head, all i want is to share a fraction of my world, I am not important to anyone and need none, I'm still learning to understand others..

Perpustakaan Aku

Read it..you worth it..

pENguMUman!!


Followers


Recent Comments