elegantly engineered (o__O)

elegannya sesebuah kejuruteraan pada pandangan mata aq apabila kecantikan bergabung dengan kuasa @ kekuatan yg dihasilkan..post aq yg ni aq nak cerita beberapa kejuruteraan yg cantik bg aq..kalau diberi pilihan antara miss universe dengan salah satu kejuruteraan2 ini..senang cite aq tak pilih miss universe.."mereka2 ni lagi cantik..wahaha..
sudi2 la bace post aq yg x de makne ni..semoga gumbira..


First sekali...

Lamborghini Reventon

ni dia..fuhh..kalau korang zoom gambar ni..korang dapat tengok design belakang dia..macam senjata alien..penutup enjin dia..yg cam tangga 2..kaca beb..kt bawah lampu belakang..blakang grill 2 ade kipas beb..kipas!!..rim dia bukan rim saje2..siap letak bilah carbon fibre function cam kipas nk sedut udara supaya dapat sejukan disc brake..whooooaaaaaa!!!!...kalau cam ni korg cakap x laju x tau la..hehe..


seterusnya..

SR-71 Blackbird

bukan bigbird dalam sesame street..Blackbird..ikon bg spy planes..hasil gabungan kehebatan teknologi kejuruteraan..80% badan blackbird diperbuat daripada titanium..titanium is the most difficult metal to work with..damn right..kekuatan engine yg boleh membawa manusia hingga ke kelajuan mach-3..terbang dalam lapisan stratosphere..sikit je lg bleh tembus angkasa lepas..aq kagum dengan kapal terbang ni..walaupun x mempunyai kekuatan memusnah..



nextt!!....

Pistol/Handgun
waahh..yg ni x payah citer la..korang tau ape fungsi mende ni..boleh selamatkan nyawa juge boleh cabut nyawa..kalau nak ikutkan senjata api ni banyak jenis..tapi aq minat pistol sebab ia cool..x kan aq nak bawak AK-47 merata2..kalau bawak pisto kan leh sorok2..hehe..jahatnyee aq..
daripada kecik lg aq minat pistol..dekat belakang sekolah aq dulu ade padang sasar..kene masuk dalam2 hutan..aq selalu menyorok kt belakang pagar nak tengok kelab menembak c2 tembak2 kertas yg cacak kt bukit..peng-peng..
ladies..please select one..haha
sebab aq malas nak tulis panjang2..banyak ni je yg aq nak tulis..panjang sgt pon mane ade org bace..hahaha..

posted under |

2 comments:

mancai said...

nak beli aa satuuu... huhuhuhu

crankmiglia said...

aq x jual..jom beli kat thailand jom2..hehehe

Newer Post Older Post Home

silent voice


ShoutMix chat widget

About Me

My photo
I don't have a beautiful mind, I don't have a critical thinking, I am small and young, All I have is SPM..no diploma,degree or whatsoever, yet I don't hate knowledge, I have a view on my own about this world inside my head, all i want is to share a fraction of my world, I am not important to anyone and need none, I'm still learning to understand others..

Perpustakaan Aku

Read it..you worth it..

pENguMUman!!


Followers


Recent Comments